Välkommen till Salong Crystal

barbershop

Salong Crystal Barbershop som är en frisörsalong/ barbershop för dig som ställer höga krav på din frisör och barbershop.

Barbershop är en skönhetssalong för män och dam. Hos hos kan du klippa dig, raka eller ansa skägget eller få en uppiggande ansiktsbehandling. När du lämnar oss kommer du att känna dig fräsch och snygg och redo för dagen.

Vi klipper även barn och pensionärer. Du kan boka tid hos oss genom hemsidan eller komma in på drop in. Vi bjuder på kaffe och kaka medan du väntar.

Våra frisörer är alla värlutbildade och erfarna. Vi arbetar bara med det bästa materialet och använder endast skonsamma och miljövänliga hår- och skönhetsprodukter. Här kan du läsa referenser från tidigare kunder och här kan du kontakta oss.

VÄLKOMMEN TILL EN TRIVSAM BARBERARE

Känner du att håret blir för låntg och slitet eller är det dags att pigga upp vardagen med en ny frisyr? Välkommen till oss – våra duktiga barberare kan ge ditt hår det där välbehövliga lyftet.

Våra proffsiga barberare sätter alltid dina önskemål i första rummet. Vi är uppdaterade på alla nya tekniker, färgningsmetoder och arbetar enbart med produkter av högsta klass. För att inte tappa ”edge” och inspiration så vidareutbildar vi oss kontinuerligt. För en barbershop är det viktigt att hänga med i utvecklingen – trenderna och kundernas önskemål är i ständig förändring.


Boka tid   Handla online

Lämna ett svar