Dam

Dam

Har ni en stor utekväll eller speciell händelse i Stockholm och behöver bara rätt hårskärningstjänster för ditt hår? Salong Crystal erbjuder hårklippningstjänster för alla dam tillfällen och event. Med 2 platser i kungsholmen och söder är det enkelt att skapa ett möte. Våra begåvade frisyrer kommer att se till att du ser och trivs bra om din speciella händelse. En till en konsultation, shampooing, konditionering behandling, liksom en blåstork och styling allt erbjuds.

Hur håret ser ut är viktigt. Vårt team av expert stylists vet detta och varje snitt kommer att uppfylla dina behov. Vi är här för att hjälpa dig med att få fram det snyggaste klippet för att ditt hår ska fungera nära varje kund. Kontakta oss.

Vi tycker att salonger kan verka föråldrade. Så i stället skapar vi destinationer som reflekterar hur du lever ditt liv idag. Tänk på spelbyte där du kan arbeta, leka eller kyla: Vi tar dig med de bästa skönhetsbehandlingarna och produkterna – då lämnar du med helt enkelt Great Hair.

Lämna ett svar