Salong

salong

SALONG

För de senaste 22 åren har Salong Crystal Barber Shop Stockholm varit Stockholms Citys främsta plats för herrklipp och frisyr. Våra högkvalitativa tjänster och överkomliga priser gör oss till den mest önskvärda platsen för män att skära håret i Stockholm. Barbershop Crystal har ständigt bibehållit ett gott rykte med våra kunder eftersom vi ger dem högsta kvalitet på överflödiga tjänster.

Många av våra kunder har lämnat oss glödande testimonials om alla våra olika tjänster. Du kan läsa vad några av våra många nöjda kunder genom att helt enkelt besöka oss. Vår konstanta uppmärksamhet på detaljer och fokus på kundnöjdhet har gjort det möjligt för oss att förbli framgångsrika och locka till många nya kunder. Dessutom är vi stolta över att ha hållit många av våra lojala kunder under många år.

Salong Crystal Barbershop använder europeiska stylingstekniker, som ger högkvalitativa hårklippningar, hår styling, gammaldags raka rakhyveler och traditionell våt rakning. Samtidigt som man använder några av de mest avancerade mänens groomingverktyg på marknaden, vilket gör att män i alla åldrar ser rent, fräscha och perfekta.

Den enda frisörsbutiken i Stockholm som får dig av högsta kvalitet haircuts och frisyr. Till rimliga Stockholm priser är Salong Crystal Barbershop i centrala Stockholm. När det är dags för din nästa hårklipp, se till att du läser specialavsnittet på den här sidan för att kolla in våra senaste erbjudanden . Du kan spara lite pengar vid ditt nästa besök hos oss.

Oavsett om du letar efter en enkel rakning eller en komplex styling, hjälper våra erfarna Stockholm frisörer dig gärna. De professionella på Salong Crystal har erfarenhet av praktiskt taget alla typer av frisyrer. Från det traditionella till det moderna och allt däremellan.Boka tid   Handla online

Lämna ett svar