Rakning

rakning

RAKNING

Om du har en plåster, goatee eller full skägg, kommer våra frisörer att ge den den skarpa kanten och stilen som bara kan uppnås med en rak rakhyvel i professionellens hand.

Hårborttagning – En väldefinierad, ren hårlinje är signaturen eller bra grooming. Låt oss hjälpa dig att få det bästa intrycket.
Mäns rakning

Royal Men’s Shave – En het oljemassage, en handduksbehandling och en extremt rakbar rakhyvling Mäns rakning gör att någon känner sig förnyad.

Signature Men’s Shaving – Våra speciella mäns rakning har alla fördelar med den kungliga mäns rakning men med de finaste hudvårdsprodukterna som finns tillgängliga var som helst.

Salong Crystal Barber Shop är mer än bara en plats att få ett hårklipp. Från de bekväma stolarna, den lugnande musiken, den snygga inredningen och ett team av de finaste utbildade och erfarna frisörerna som finns i Stockholm eller någon annanstans, är Salong Crystal Barber Shop en oas för komfort i centrum av bystens centrala stockholm. Fråga om vår linje av de finaste hud- och hårvårdsprodukterna, för att ta hem för att behålla ditt utseende tills vi välkomnar dig tillbaka.

Regelbunden hårklipp

– Det finns verkligen inget regelbundet om det. Det är gjort på ett sätt som endast kan utföras av en professionellt utbildad frisör. Vi hänvisar till det som en klassisk frisyr. Vi erbjuder också ett schampo med alla våra herrar hårklipp.

Scissor Cut – Begär denna snitt och du kommer att vara förskräckt över den skicklighet som våra barberare och saxexperter utför. Din klippning kommer att vara snygg mot dig personliga specifikationer med en blick som är all din. Långt hår eller kort kommer att dra nytta av en saxavskärning.

Layer Cut – Layered skärningar erbjuds bara i en mans stilbutik på högsta nivå. Vi är specialister på denna snitt.

Fades – Fades gör intrycket att grooming är en mycket viktig för dig. Det är en look som behöver bibehållas med jämna mellanrum.

På Salong Crystal Barber Shop dämpar vi alla typer med stor uppmärksamhet åt de minsta detaljerna. Vi kan också hålla din toning som den dag du fick den med ett snabbt underhållsbesök.
Shampoo and Neck Men’s Shave – Ingår med alla våra skärningar. Vi rensar nacken med skum och en rak rakhyvel för den speciella efterbehandlingen som uppdateras.

Lämna ett svar