Män

män

Män

I år har man sett kändisar som adopterar några fantastiska frisyrer för män. Det har blivit mycket populärt över den modemedvetna ungdommen. Och om du letar efter det bästa i moderna frisyrer boka ett möte med din frisör på Salong Crystal för att få en av de bästa frisyren för män som passar dig mest.

Hårklippningar för män

Mellan din regelbundna frisyr kan du stoppa in för en snabb hårlinje också städa upp till ett mycket överkomligt pris. Detta är ett bra alternativ när du har en formell händelse och vill se ditt bästa. Dock behöver inte ha en full frisyr. Detta kommer att inkludera en rakning längs halsen och en snabb kväll ut längs din hårlinje. För att ge dig den stora färska frisyren, se en bråkdel av priset.

Våra barberare Salong Crystal är engagerade i att inte bara ge våra kunder den bästa hårklippningen. Styling service eller rakning, men också med absolut högsta nivå av kundservice. När du ringer oss för att skapa ett möte kommer du att hälsas med en trevlig röst och professionell service. När du går i dörren för ditt möte, är vi redo för dig.

Om du inte har ett möte, oroa dig inte! Vi accepterar gärna alla walk-in-klienter och kommer att vara redo att skära ditt hår eller ge dig en bra rakning så snart som möjligt. Öppnar tidigt och nära sent och arbetar på lördagar. Ger också en exakt uppskattning av hur länge du måste vänta så du vet vad du kan förvänta dig. Medan du väntar kan du koppla av i våra bekväma stolar och bläddra i en tidning eller se vår kompletta sortiment av professionella hårvårdsprodukter som vi säljer till ett bra pris.Boka tid   Handla online

Lämna ett svar